ミエ's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
ミエ
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 5

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 4

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
三鷹 (Mitaka)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Appeal point
★★★★★★★★
食材はご自身でご用意いただいた方が、調理に時間を使えるので、品数が多く作れます。お好きな食材をご準備ください(参考食材を下に記載しました)。当日材料を拝見して、メニューを相談しますので、基本的には事前にメッセージでのメニュー相談は不要です。特別にリクエストがある場合、事前に知っておいた方がいいことがある場合のみご連絡ください。
★★★★★★★★

総菜を作る仕事を5年間しているので、多品数を時間内に作ることに慣れています。若い頃は友人と料理教室を開催したこともあります。2人の孫と同居しているので、小さなお子様向けの献立も対応できます。動物も大好きなので、ペットを飼っていらっしゃる方も大歓迎です。

整理収納も好きなので、キッチン収納のご相談も承ります。

★平日は、孫の保育園のお迎えがあるため、三鷹に5時までに戻りたいです。

★初回は相性を見るために、スポットでお願いします。

★ご準備いただく食材の例(ご参考までに)
お肉は、鶏モモ、鶏胸肉、鳥ひき肉、合挽き肉など。野菜は、じゃがいも、にんじん、玉ねぎ、大根、きのこ類、ブロッコリー、ほうれん草、かぼちゃなど。お魚は、銀ダラやカレイなど。お好きな物をご用意ください。乾物は、ひじきなど。トマト缶やツナ缶。生姜やにんにくのチュウブタイプでいいのでお願いします。片栗粉は、作りおきには、ぜひ欲しいです。調味料は、一般的な物をご用意ください。

■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/4/13
講座内容:お料理教室|家庭で作れるフレンチ他、作り置きのコツ
講師:志麻さん

実施:2017/04/20
講座内容:第2回作りおきレシピ交換会

実施:2016/07/27
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:Kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

■政府が示した新しい生活様式を実践し、感染防止の3つの基本に取り組んでいます
①身体的距離の確保
②マスクの着用
③手洗い

<実践している項目>
□毎朝の体温測定、健康チェック
□移動時や仕事中はマスクを着用
□訪問宅のドアノブを触る前に手を消毒液で消毒
□仕事開始前に手洗いをする(洗面所をお借りします)
□手洗いは30秒程度かけて水と石けんで丁寧に洗う
□人との間隔は、できるだけ2m(最低1m)空ける
□会話をする際は、可能な限り真正面を避ける
□移動に公共交通機関を利用する際は、会話は控えソーシャルディスタンスに心がける

■依頼者様やご家族の安心安全のためにも、下記についてご協力お願いいたします
・三密を避けるため、室内の換気にご協力ください。
・マスクを着用しての作業は例年より熱中症のリスクが高まるようです。エアコンの使用にご協力お願いいたします。
・依頼日に依頼者様やご家族の体調がすぐれない場合は事前にメッセージでお知らせください。日程変更などご相談させていただきます。
Your requirements
Upper limit of transportation time
30 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
ミエ's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
ミエ
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 5

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 4

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
三鷹 (Mitaka)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Appeal point
★★★★★★★★
食材はご自身でご用意いただいた方が、調理に時間を使えるので、品数が多く作れます。お好きな食材をご準備ください(参考食材を下に記載しました)。当日材料を拝見して、メニューを相談しますので、基本的には事前にメッセージでのメニュー相談は不要です。特別にリクエストがある場合、事前に知っておいた方がいいことがある場合のみご連絡ください。
★★★★★★★★

総菜を作る仕事を5年間しているので、多品数を時間内に作ることに慣れています。若い頃は友人と料理教室を開催したこともあります。2人の孫と同居しているので、小さなお子様向けの献立も対応できます。動物も大好きなので、ペットを飼っていらっしゃる方も大歓迎です。

整理収納も好きなので、キッチン収納のご相談も承ります。

★平日は、孫の保育園のお迎えがあるため、三鷹に5時までに戻りたいです。

★初回は相性を見るために、スポットでお願いします。

★ご準備いただく食材の例(ご参考までに)
お肉は、鶏モモ、鶏胸肉、鳥ひき肉、合挽き肉など。野菜は、じゃがいも、にんじん、玉ねぎ、大根、きのこ類、ブロッコリー、ほうれん草、かぼちゃなど。お魚は、銀ダラやカレイなど。お好きな物をご用意ください。乾物は、ひじきなど。トマト缶やツナ缶。生姜やにんにくのチュウブタイプでいいのでお願いします。片栗粉は、作りおきには、ぜひ欲しいです。調味料は、一般的な物をご用意ください。

■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/4/13
講座内容:お料理教室|家庭で作れるフレンチ他、作り置きのコツ
講師:志麻さん

実施:2017/04/20
講座内容:第2回作りおきレシピ交換会

実施:2016/07/27
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:Kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

■政府が示した新しい生活様式を実践し、感染防止の3つの基本に取り組んでいます
①身体的距離の確保
②マスクの着用
③手洗い

<実践している項目>
□毎朝の体温測定、健康チェック
□移動時や仕事中はマスクを着用
□訪問宅のドアノブを触る前に手を消毒液で消毒
□仕事開始前に手洗いをする(洗面所をお借りします)
□手洗いは30秒程度かけて水と石けんで丁寧に洗う
□人との間隔は、できるだけ2m(最低1m)空ける
□会話をする際は、可能な限り真正面を避ける
□移動に公共交通機関を利用する際は、会話は控えソーシャルディスタンスに心がける

■依頼者様やご家族の安心安全のためにも、下記についてご協力お願いいたします
・三密を避けるため、室内の換気にご協力ください。
・マスクを着用しての作業は例年より熱中症のリスクが高まるようです。エアコンの使用にご協力お願いいたします。
・依頼日に依頼者様やご家族の体調がすぐれない場合は事前にメッセージでお知らせください。日程変更などご相談させていただきます。
Your requirements
Upper limit of transportation time
30 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
コロナ禍、そして暑い中、今日もミエさんに来ていただきました。
家ご飯が多い時期のため、本当に助かります。これでまたしばらく楽ができます。
今日もレパートリー豊かに沢山のおかずをありがとうございました。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
暑い中ありがとうございました。どれも美味しくて、すぐに食べてしまいそうです。また次回も楽しみにしています。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
You can use this recruiting function to nominate and recruit TASKAJI-san.
However, we will not know if TASKAJI-san schedule will be convenient in the last day's schedule until we recruit.
If you do not receive it, you will be notified 1 hour before the start (currently the contract rate is around 50%).
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
26
27
28
29
30
31
8/1
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job