16
Repeat rate Percentage of repeat users and the number of people who used the service.
|
25 % / 4 人 |
Cancel rate
FAQ
Without notice In case keeper canceled the request without contacting the client.
|
0 %
/
0
|
Just In case keeper canceled the received request within 72 hours before conducting house work.
|
0 %
/
0
|
Leave In case keeper did not accept or cancel the received request within 48 hours.
|
0 %
/
0
|
Late rate
Subjective figures reported by clients as having been late.(It will be updated every 10 days.)
|
0 %
/
0
|
Please pay the weekly or one-time fee and the transportation fee. Fees, including transportation fees, will be charged to your registered credit card.
Language | Japanese |
National origin | Japan/日本 |
Nearest station | Mefujinja |
Transportation to the nearest station | walking |
Years of experience | From 2 to 10 years |
Years of housekeeping service | None |
Licence | None |
Other languages | None |
Invoice Provider | Not an invoice provider |
4人の子育て中のパワフルママです。
仕事も全力で料理講師歴13年、レシピ開発等行っています。
3年前よりあるご家庭で専属料理人をさせて頂いており、子どもが少し手が離れ時間に余裕ができたのでタスカジデビューすることにしました。
共働きの忙しい方、育児中のママ、たまには一休みしたい方にもっと寄り添って行きたいです。
美味しい手料理を食べていただきほんのひと時でも幸せな時間を過ごしてもらえたらと思います。
私のお料理写真はインスタ
***【事務局により削除されました】
からご覧頂けます。
【お願い事項】
※子供の幼稚園送迎の為仕事開始時間が10時となります。
10-13時でお受けさせてください
※3時間でメイン(肉、魚料理)3品、副菜4品、サラダ、スープ等2品
10品前後で考えさせていただきます。もちろんご要望にお応えしながらメニューは決めさせていただきます。
※男性一人暮らしの方のお仕事はお受けしておりません。ご了承下さい。
<講師歴>
自宅サロンにておもてなし料理教室開催中
宝塚市行政主催親子クッキング
JEUGIAカルチャーサロン(全国)
クリナップキッチン(大阪、神戸、福知山)
<その他活動歴>
・川西阪急にて
クッキングデモンストレーションや料理教室
・読売ファミリー
レシピ考案・掲載
・企業様・飲食店様の
レシピやメニュー考案・掲載
•メーカー依頼のインスライブ等
〈資格〉フードコーディネーター2級
•メディア
おはよう朝日です
NHK 今日の料理
ほんわかテレビ
家事代行歴3年
得意料理ジャンル イタリアン、洋食、定番からアレンジ和惣菜、中華、トルコ、ロシア、エスニックなど多彩
ビールのお供に、ワインのお供に等リクエストにお応えし、メニュー決めからさせて頂きます。
⭐️コロナウィルス対応に関して⭐️
■政府が示した新しい生活様式を実践し、感染防止の3つの基本に取り組んでいます
①身体的距離の確保
②マスクの着用
③手洗い
None
30 minute(s)
None
None
None
Confirmed
Confirmed
Confirmed
Confirmed