Yukino's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
Yukino
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 1

Leave

※3

1
( 1

Late rate

※4

[?]
2
( 3

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
30s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
籠原 (Kagohara)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
食品衛生管理者
Other licence
食品衛生管理者
Appeal point
お料理が好きで、イタリアンバルでの調理経験があります。
タスカジは2年ほど経験したのち、2年ブランクありです。
お任せの場合は当日冷蔵庫見て作っていきます。
キッチンとの相性にもよりますが、大体10〜12品くらい。子供向けの優しめの味にも対応可能です♪
出来るだけ種類を豊富に作るようにしています。

☆駅から遠いなどご要望あれば車でのお伺いも可能です。

食材について
ご希望のメニューがありましたらそれ用の食材、プロフィール下に人気メニューの材料もありますので、参考にしていただいたら良いと思います。そのほかは、当日冷蔵庫を見てメニューを決めさせていただくので、旬の野菜や食材をお好みで買っていただけたらと思います。より具体的に食材を決めたい場合はリクエストメニューを10品ほどお客様で決めてお知らせください。

豆腐や卵料理は冷凍しにくいですが、お野菜はほとんど冷凍可能で、調理後に保存についても少し説明させていただきます。

揚げ物などを含める場合は、時間を要するので、品数が減ってしまいます。ご了承願います。

調味料について
塩 こしょう しょうゆ 酒 みりん 白だし 酢(米酢、ワインビネガー 、バルサミコなど) 鶏ガラスープ コンソメ オイスターソース パン粉 小麦粉 片栗粉など基本的なものがあれば大丈夫です。全て揃っていなくてもあるもので対応いたします。

人気レシピ
◎豆腐の豚バラ巻き
もめん豆腐1丁
豚バラ 1パック
にんにく 1片
片栗粉
しょうゆ
みりんor砂糖

◎野菜マリネ
パプリカ ズッキーニなど
オリーブオイル
しょうゆ
白ワインビネガー


◎キッシュ
冷凍パイシート 2枚 クラッカーやサツマイモでも可
卵 3個
生クリーム 50ml 牛乳でも可
コンソメ 2個
チーズ
ほうれん草やベーコンなどお好みの具材
オーブン オーブンで使用できる容器

◎グラタン
バター 大4
小麦粉 20g
コンソメ 1個〜2個
牛乳 400ml〜
鶏モモや玉ねぎなどお好みの具材
塩コショウ

◎かぼちゃサラダ
かぼちゃ 1/4
玉ねぎ 1/2
マヨネーズ
塩コショウ

◎カポナータ ラタトゥイユ
なす 3本
玉ねぎ 1個
ズッキーニ 1本
パプリカ 1個
カットトマト缶 1缶
砂糖
◎ハンバーグ
合挽きミンチ
玉ねぎ
パン粉

塩コショウ
オイスターソース
ケチャップ
ソース

◎なすの餃子
なす 3本
餃子のタネ(ミンチ、キャベツ 、ニラなど)


■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2016/11/30
講座内容:お料理教室|お家でフレンチ講座 
講師:志麻さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
Yukino's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
Yukino
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 1

Leave

※3

1
( 1

Late rate

※4

[?]
2
( 3

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
30s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
籠原 (Kagohara)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
食品衛生管理者
Other licence
食品衛生管理者
Appeal point
お料理が好きで、イタリアンバルでの調理経験があります。
タスカジは2年ほど経験したのち、2年ブランクありです。
お任せの場合は当日冷蔵庫見て作っていきます。
キッチンとの相性にもよりますが、大体10〜12品くらい。子供向けの優しめの味にも対応可能です♪
出来るだけ種類を豊富に作るようにしています。

☆駅から遠いなどご要望あれば車でのお伺いも可能です。

食材について
ご希望のメニューがありましたらそれ用の食材、プロフィール下に人気メニューの材料もありますので、参考にしていただいたら良いと思います。そのほかは、当日冷蔵庫を見てメニューを決めさせていただくので、旬の野菜や食材をお好みで買っていただけたらと思います。より具体的に食材を決めたい場合はリクエストメニューを10品ほどお客様で決めてお知らせください。

豆腐や卵料理は冷凍しにくいですが、お野菜はほとんど冷凍可能で、調理後に保存についても少し説明させていただきます。

揚げ物などを含める場合は、時間を要するので、品数が減ってしまいます。ご了承願います。

調味料について
塩 こしょう しょうゆ 酒 みりん 白だし 酢(米酢、ワインビネガー 、バルサミコなど) 鶏ガラスープ コンソメ オイスターソース パン粉 小麦粉 片栗粉など基本的なものがあれば大丈夫です。全て揃っていなくてもあるもので対応いたします。

人気レシピ
◎豆腐の豚バラ巻き
もめん豆腐1丁
豚バラ 1パック
にんにく 1片
片栗粉
しょうゆ
みりんor砂糖

◎野菜マリネ
パプリカ ズッキーニなど
オリーブオイル
しょうゆ
白ワインビネガー


◎キッシュ
冷凍パイシート 2枚 クラッカーやサツマイモでも可
卵 3個
生クリーム 50ml 牛乳でも可
コンソメ 2個
チーズ
ほうれん草やベーコンなどお好みの具材
オーブン オーブンで使用できる容器

◎グラタン
バター 大4
小麦粉 20g
コンソメ 1個〜2個
牛乳 400ml〜
鶏モモや玉ねぎなどお好みの具材
塩コショウ

◎かぼちゃサラダ
かぼちゃ 1/4
玉ねぎ 1/2
マヨネーズ
塩コショウ

◎カポナータ ラタトゥイユ
なす 3本
玉ねぎ 1個
ズッキーニ 1本
パプリカ 1個
カットトマト缶 1缶
砂糖
◎ハンバーグ
合挽きミンチ
玉ねぎ
パン粉

塩コショウ
オイスターソース
ケチャップ
ソース

◎なすの餃子
なす 3本
餃子のタネ(ミンチ、キャベツ 、ニラなど)


■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2016/11/30
講座内容:お料理教室|お家でフレンチ講座 
講師:志麻さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今回はナス餃子とハンバーグをリクエストしました。
ハンバーグは子どもがお気に入りでいつもお願いするのですが、毎回少しずつ違う味つけで美味しいです。
いつも美味しいお料理をありがとうございます?
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
前回は評価が間に合わず自動で☆4となってしまいましたが、毎回☆5です♪
家族皆喜んで食べています。特にイタリアン系の味付けのものが好評です!
いつもありがとうございます。
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
You can use this recruiting function to nominate and recruit TASKAJI-san.
However, we will not know if TASKAJI-san schedule will be convenient in the last day's schedule until we recruit.
If you do not receive it, you will be notified 1 hour before the start (currently the contract rate is around 50%).
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
26
27
28
29
30
31
1/1
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job