Sanary's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
Sanary
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥7,029
Onetime
¥7,947
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
たまプラーザ (Tama-Plaza)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥220
Appeal points
Years of experience
1 year
Other languages
English
Licence
インテリアコーディネーター /
Other licence
ワインエキスパート / 国際唎酒師
Appeal point
こんにちは!料理好きで2人の子供のワーキングマザー卒業生です。お誕生日、七五三などのお祝いホームパーティーを数多く料理してきました。

作り置きは、和洋中、主菜と副菜の組み合わせを考えて、構成するようにしています。
ご家庭にある食材の使い切りや、基本的な買い物リストと合わせて臨機応変に。
パーティ料理も得意です。お子様用、お年寄り用などのリクエストにも対応致します。
野菜を多く使った、彩りの綺麗な料理が特徴です。

※午前のスポットは、10時から11時のスタートとなります。
※夜のスポットは、最寄り駅から自宅までの最終バスが早い為、お住まいの場所によっては早めのスタートをお願いしております。

※初めてご依頼の場合、以下のどちらが良いかお知らせくださいませ。

A.ご用意頂いた食材で当日考えてつくる パターン
B.事前に主菜を4〜6品をリクエストして頂き、ご用意いただいた野菜で副菜をお任せで作る



得意料理は、フランス、イタリア、スペイン、エスニックなどの家庭料理、和食、お弁当のおかず、パーティ料理、ワインに合う前菜、日本酒に合う小料理、ボリュームのある肉料理、野菜を多く使った料理。

🍀基本のお料理

ブロック肉、鶏肉、挽肉、薄切り肉、魚、のメイン5〜6品、事前に決めていただく。+ご用意頂いた野菜で副菜を当日考えて作ります。

・ブロック肉
→ローストビーフ、ローストポーク、
紅茶豚、 角煮など
・鶏肉
→照り焼き、ササミフライ、鶏ハムなど
・挽肉
→レタスのシューファルシ、パプリカ肉詰
鶏そぼろ、キーマカレーなど
・薄切り肉
→しゃぶしゃぶ肉の野菜蒸、ハヤシライス
青椒肉絲、肉じゃが など
・魚
→煮魚、ムニエル、クリーム煮、なと

🍁秋のお料理
・秋刀魚のコンフィ
・秋刀魚のパン粉焼き
・ブリ大根
・いろいろ茸のマリネ
・いろいろ茸の炊込みご飯
・林檎と茸のローストポーク
・骨付き鶏と果物、さつまいものロースト
・ひすい茄子
・鯖サンド
・サーモンのクリーム煮
・じゃがいものグラタン
・豚の角煮 味付卵
・豚と秋野菜の蒸し物
・秋野菜のカマンベールフォンデュ焼き
・鶏レバーの甘辛煮
など。

※レビューのお料理を参考にして頂く場合、品数や内容は、各ご家庭の台所機材などにより、同じようにはできない場合があります。

約40年、2人の子供を持つワーキングマザーとして外資系企業で働いておりましたが、3年前に卒業。海外出張が多かったので、欧米、アジア各国での食を多く体験、現地の友人に習った家庭料理のレパートリーを多く持っています。外人シェフのレストランオープニング、友人宅でのホームパーティーなど多く経験しています。ワインエキスパートで日本酒の利き酒師ですので、お酒にあうメニューも得意です。

Hi! I graduated 40 years career as 2kid’s working mother. I am good at French , Italian, American , Chinese and other Ethnic foods. Also, I can teach you Japanese cooking in English.
Wine expert, International Kikisake shi Japanese Sake expert.
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
Sanary's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
Sanary
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥7,029
Onetime
¥7,947
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
たまプラーザ (Tama-Plaza)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥220
Appeal points
Years of experience
1 year
Other languages
English
Licence
インテリアコーディネーター /
Other licence
ワインエキスパート / 国際唎酒師
Appeal point
こんにちは!料理好きで2人の子供のワーキングマザー卒業生です。お誕生日、七五三などのお祝いホームパーティーを数多く料理してきました。

作り置きは、和洋中、主菜と副菜の組み合わせを考えて、構成するようにしています。
ご家庭にある食材の使い切りや、基本的な買い物リストと合わせて臨機応変に。
パーティ料理も得意です。お子様用、お年寄り用などのリクエストにも対応致します。
野菜を多く使った、彩りの綺麗な料理が特徴です。

※午前のスポットは、10時から11時のスタートとなります。
※夜のスポットは、最寄り駅から自宅までの最終バスが早い為、お住まいの場所によっては早めのスタートをお願いしております。

※初めてご依頼の場合、以下のどちらが良いかお知らせくださいませ。

A.ご用意頂いた食材で当日考えてつくる パターン
B.事前に主菜を4〜6品をリクエストして頂き、ご用意いただいた野菜で副菜をお任せで作る



得意料理は、フランス、イタリア、スペイン、エスニックなどの家庭料理、和食、お弁当のおかず、パーティ料理、ワインに合う前菜、日本酒に合う小料理、ボリュームのある肉料理、野菜を多く使った料理。

🍀基本のお料理

ブロック肉、鶏肉、挽肉、薄切り肉、魚、のメイン5〜6品、事前に決めていただく。+ご用意頂いた野菜で副菜を当日考えて作ります。

・ブロック肉
→ローストビーフ、ローストポーク、
紅茶豚、 角煮など
・鶏肉
→照り焼き、ササミフライ、鶏ハムなど
・挽肉
→レタスのシューファルシ、パプリカ肉詰
鶏そぼろ、キーマカレーなど
・薄切り肉
→しゃぶしゃぶ肉の野菜蒸、ハヤシライス
青椒肉絲、肉じゃが など
・魚
→煮魚、ムニエル、クリーム煮、なと

🍁秋のお料理
・秋刀魚のコンフィ
・秋刀魚のパン粉焼き
・ブリ大根
・いろいろ茸のマリネ
・いろいろ茸の炊込みご飯
・林檎と茸のローストポーク
・骨付き鶏と果物、さつまいものロースト
・ひすい茄子
・鯖サンド
・サーモンのクリーム煮
・じゃがいものグラタン
・豚の角煮 味付卵
・豚と秋野菜の蒸し物
・秋野菜のカマンベールフォンデュ焼き
・鶏レバーの甘辛煮
など。

※レビューのお料理を参考にして頂く場合、品数や内容は、各ご家庭の台所機材などにより、同じようにはできない場合があります。

約40年、2人の子供を持つワーキングマザーとして外資系企業で働いておりましたが、3年前に卒業。海外出張が多かったので、欧米、アジア各国での食を多く体験、現地の友人に習った家庭料理のレパートリーを多く持っています。外人シェフのレストランオープニング、友人宅でのホームパーティーなど多く経験しています。ワインエキスパートで日本酒の利き酒師ですので、お酒にあうメニューも得意です。

Hi! I graduated 40 years career as 2kid’s working mother. I am good at French , Italian, American , Chinese and other Ethnic foods. Also, I can teach you Japanese cooking in English.
Wine expert, International Kikisake shi Japanese Sake expert.
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
たくさんのメニューをありがとうございました。

今回 詳細コメントが書けず申し訳ありませんが、たいへん感謝しております。

またよろしくお願いいたします。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
2歳の子どもと一緒に食べられる作り置きをお願いしました。薄味でお願いした通り、味付けが濃すぎることもなく、また、冷蔵庫にある残った食材も綺麗にしてくださり、助かりました。子どもも「おいしいね~」と食べてくれています。
ただ、最後に時間オーバー承知で1品作って頂いたこともあり、床や洗って拭いたフライパン等に食材のくずが色々と付着していたので、時間がない中申し訳なかったかなと思いました。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
ローストポークおいしかったです。
また是非宜しくお願いします!
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
29
30
10/1
2
3
4
5
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job