38
Repeat rate Percentage of repeat users and the number of people who used the service.
|
30 % / 25 人 |
Cancel rate
FAQ
Without notice In case keeper canceled the request without contacting the client.
|
0 %
/
0
|
Just In case keeper canceled the received request within 72 hours before conducting house work.
|
1 %
/
7
|
Leave In case keeper did not accept or cancel the received request within 48 hours.
|
0 %
/
3
|
Late rate
Subjective figures reported by clients as having been late.(It will be updated every 10 days.)
|
0 %
/
3
|
Please pay the weekly or one-time fee and the transportation fee. Fees, including transportation fees, will be charged to your registered credit card.
Language | Japanese |
National origin | Japan/日本 |
Nearest station | Mitaki |
Transportation to the nearest station | walking |
Years of experience | From 2 to 10 years |
Years of housekeeping service | None |
Licence | 栄養士 / 管理栄養士 / 調理師 |
Other languages | None |
Invoice Provider | Not an invoice provider |
★先にお知らせを載せておきます。
カレンダーの空きは、決まっている方が居るので、ご依頼お受け出来ません。
保育園で給食を作っていた経験が8年
(給食のおばちゃんのボスを6年やっていました)
病院の管理栄養士の経験が3年
あります。
お料理を作る事が大好きで、
作る場所を提供してもらえて嬉しいなと感謝しています。
ずっと作っていたいと思ってしまい、
夢中になって時間がオーバーしがちです。
お時間余裕を持って予約して頂けると助かります。
あと、メールでの連絡が遅くなりがちなので、連絡まだ??って遠慮なく催促してください。
料理以外はポンコツなんだなと笑ってもらえると嬉しいです(笑)
☆得意料理☆
和食です。家でもきんぴらや煮物をよく作ります。
給食で出そうなメニューだったら何でも大丈夫だと思います。
最近流行りのインスタ映えのオシャレな料理は作れないので、
オシャレな料理希望の方は別の方をお探し下さい。
☆用意して頂きたい材料☆
(可能な範囲で大丈夫です。)
基本的にお好きな食材をご用意下さい。
ご用意頂いた材料からメニューを考えたいと思います。
ご希望のメニューがある場合は、必要な材料を提案させて頂きます。
お肉(鶏肉、ひき肉、豚肉等)
お魚(アジ、イワシ、さんま、鮭等・・・頭やはらわたを取ってある物だと助かります)
野菜(玉ねぎ、人参、じゃがいも、小松菜、ごぼう、ナス、ピーマン、エリンギ、しめじ、えのき等)
にんにく、しょうが(チューブ可)
乾物(ひじき、切り干し大根等)
豆腐類
缶詰(トマト缶、ツナ缶)
☆調味料☆
(可能な範囲で大丈夫です。)
醤油、酒、みりん、砂糖、塩、和風だし、コンソメ、中華だし、ごま油、オリーブオイル、カレー粉、オイスターソース、ポン酢、めんつゆ、粒マスタード、はちみつ、マヨネーズ、ケチャップ、ソース、バター、すりごま、いりごま、かつお節、小麦粉、片栗粉、パン粉等。
None
30 minute(s)
None
None
None