pan's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
pan
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥7,029
Onetime
¥7,947
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
50s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
柏 (Kashiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
Other licence
普通自動車免許
Appeal point
はじめまして。panです。

家庭料理がメインです。
冷蔵庫に入っている材料で作り置き、そしてそのアレンジの提案などもさせていただきます。
事前にメッセージにて、メニューのリクエストなどのご相談も承ります。

♫タイ渡航歴約100回♫
エスニック料理が大好きです。
現地でクッキングクラスに参加するのが好きです。
特にタイの調味料のナンプラー、スイートチリソースを使う料理も得意です。
🎵ナンプラーやスイートチリソースを買ってしまったが、どうやって使えば良いかわからない時もご相談くださいね🎵

アウトドアが好きで、特に魚釣りが好きです。
♫ 魚料理も好きです ♫

大変申し訳ないのですが、午前中のスタート時間は10時から13時までとさせていただきますので御了承ください。
ただし場所によっては9時から伺うことも可能ですのでご相談ください。


不定期スケジュールのため現在はスポットのみの対応とさせていただきます。

どうぞよろしくお願い致します。


★★つくりおきマイスター認定★★2018 /2月認定*
Secretariat description
■タスカジゼミ講師認定
-------------------
2019年3月より 事務局公認
★タスカジゼミ 認定講師★
-------------------

■タスカジ講習 受講履歴(事務局記載)
実施:2016/6/21
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:鈴木さん https://taskaji.jp/user/1369

実施:2016/11/11
講座内容:お掃除セミナー|洗剤の適材適所
講師:きれい研究所社長 茂木和哉氏

実施:2019/7/11
講座内容:【残り10分でぱぱっと3品!】かけこみ料理テクニック&レビューの質を高めるコツ
講師:*aki*さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
pan's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
pan
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥7,029
Onetime
¥7,947
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
50s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
柏 (Kashiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
Other licence
普通自動車免許
Appeal point
はじめまして。panです。

家庭料理がメインです。
冷蔵庫に入っている材料で作り置き、そしてそのアレンジの提案などもさせていただきます。
事前にメッセージにて、メニューのリクエストなどのご相談も承ります。

♫タイ渡航歴約100回♫
エスニック料理が大好きです。
現地でクッキングクラスに参加するのが好きです。
特にタイの調味料のナンプラー、スイートチリソースを使う料理も得意です。
🎵ナンプラーやスイートチリソースを買ってしまったが、どうやって使えば良いかわからない時もご相談くださいね🎵

アウトドアが好きで、特に魚釣りが好きです。
♫ 魚料理も好きです ♫

大変申し訳ないのですが、午前中のスタート時間は10時から13時までとさせていただきますので御了承ください。
ただし場所によっては9時から伺うことも可能ですのでご相談ください。


不定期スケジュールのため現在はスポットのみの対応とさせていただきます。

どうぞよろしくお願い致します。


★★つくりおきマイスター認定★★2018 /2月認定*
Secretariat description
■タスカジゼミ講師認定
-------------------
2019年3月より 事務局公認
★タスカジゼミ 認定講師★
-------------------

■タスカジ講習 受講履歴(事務局記載)
実施:2016/6/21
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:鈴木さん https://taskaji.jp/user/1369

実施:2016/11/11
講座内容:お掃除セミナー|洗剤の適材適所
講師:きれい研究所社長 茂木和哉氏

実施:2019/7/11
講座内容:【残り10分でぱぱっと3品!】かけこみ料理テクニック&レビューの質を高めるコツ
講師:*aki*さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
とても、丁寧に一品一品を作ってくださいました。
小さな子供も喜んでたくさん食べています。またよろしくお願いします。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
冷蔵庫に写真以外に2品入っています。
こちらのリクエストに答えてくださり、沢山の品数を作って頂きとても感謝しております。後から、全てのものをどのように食べたら良いかのフォローもして頂き、1週間楽しみです!
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今日はありがとうございます。最後ギリギリに鶏肉の下ごしらえまでをお願いしてしまいましたが、快く作業してくださりました。作業後にはアレンジ方法も教えて頂きました。お人柄も良く、凄いお話ししやすかったです。
今日は下ごしらえも含めて沢山作って頂きました。
1 煮卵
2 キャベツのサラダ
3 豚ひき肉しょうゆ味
4 大根の皮とひき肉炒め
ジップロック左側
5 キャベツの千切りサラダ
6 キャベツのカレー風味のサラダ
7 大根の煮物
8 きんぴらゴボウ
9 汁物
10 ゴボウと昆布の炒め煮
11 鶏肉団子とキャベツの煮物
12 ブロッコリー茹で
13 ハッシュドビーフ風
14 鮭のムニエルパプリカソース添え
15 肉どうふ
16 サバの味噌煮
17 ニンジンのグラッセ
18 鳥のつくねアオサがけ
19 鯖の甘酢餡かけ
20 カレー風味の鶏肉
21 鶏肉のピカタ
22 オムレツ
23鶏ひき肉とパプリカの炒め
オムレツとカレー風味サラダ、ニンジンのグラッセを食べましが、美味しくて子供達も取り合いながら食べていました。
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
29
30
10/1
2
3
4
5
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job