pan's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
pan
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
50s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
柏 (Kashiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
/
Other licence
一般社団法人Neoベジタリアン料理指導士ベーシック
Appeal point
はじめまして。panです。

★家庭料理がメインです★

▶︎タイ渡航歴約100回◀︎
エスニック料理が大好きで、現地でクッキングクラスに参加するのが好きです。
特にタイの調味料のナンプラー、スイートチリソースを使う料理も得意です。
ナンプラーやスイートチリソースを買ってしまったが、どうやって使えば良いかわからない時もご相談ください。

アウトドアが好きで、釣りが好きなので魚料理もお任せください。

★ご用意頂く食材について★
「ご家族の召し上がる大体1週間分の量の食材で」とお願いしております。
事前のメッセージにてリクエストメニューがあればその食材をご用意頂いております。

★不定期スケジュールのため現在はスポットのみの対応とさせていただきます★

◆◆政府が示した新しい生活様式を実践し、感染防止の3つの基本に取り組んでいます◆◆
①身体的距離の確保②マスクの着用③手洗い
★新型コロナウィルスワクチン2回接種済み★

<実践している項目>
□毎朝の体温測定、健康チェック
□移動時や仕事中はマスクを着用
□仕事開始前に手洗いをする
□手洗いは30秒程度かけて水と石けんで丁寧に洗う
□人との間隔は、できるだけ2m(最低1m)空ける
□会話をする際は、可能な限り真正面を避ける。

■依頼者様やご家族の安心安全のためにも、下記についてご協力お願いいたします
・三密を避けるため、室内の換気にご協力ください。
・依頼日に依頼者様やご家族の体調がすぐれない場合は事前にメッセージでお知らせください。日程変更などご相談させていただきます。

どうぞよろしくお願い致します。
Secretariat description
■タスカジ講習 受講履歴(事務局記載)
実施:2016/6/21
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:鈴木さん https://taskaji.jp/user/1369

実施:2016/11/11
講座内容:お掃除セミナー|洗剤の適材適所
講師:きれい研究所社長 茂木和哉氏

実施:2019/7/11
講座内容:【残り10分でぱぱっと3品!】かけこみ料理テクニック&レビューの質を高めるコツ
講師:*aki*さん

実施:2020/1/9
講座内容:スライドを作りに挑戦!パワーポイント入門編
講師:梨果さん

実施:2020/2/6
講座内容:【ハーブ料理講座】★残り2席★初心者でも安心! 印象に残る料理の作り方
講師:ふたばfutabaさん

実施:2020/4/17
講座内容:【オンライン】■幼児食講座■こどもの好きキライの世界への入り方etc…
講師:ふたばfutabaさん


■タスカジゼミ講師認定
-------------------
2019年3月〜2020年5月
事務局公認
タスカジゼミ 認定講師
-------------------
Your requirements
Upper limit of transportation time
20 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
pan's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
pan
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥8,220
Onetime
¥8,970
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
50s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
柏 (Kashiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Licence
/
Other licence
一般社団法人Neoベジタリアン料理指導士ベーシック
Appeal point
はじめまして。panです。

★家庭料理がメインです★

▶︎タイ渡航歴約100回◀︎
エスニック料理が大好きで、現地でクッキングクラスに参加するのが好きです。
特にタイの調味料のナンプラー、スイートチリソースを使う料理も得意です。
ナンプラーやスイートチリソースを買ってしまったが、どうやって使えば良いかわからない時もご相談ください。

アウトドアが好きで、釣りが好きなので魚料理もお任せください。

★ご用意頂く食材について★
「ご家族の召し上がる大体1週間分の量の食材で」とお願いしております。
事前のメッセージにてリクエストメニューがあればその食材をご用意頂いております。

★不定期スケジュールのため現在はスポットのみの対応とさせていただきます★

◆◆政府が示した新しい生活様式を実践し、感染防止の3つの基本に取り組んでいます◆◆
①身体的距離の確保②マスクの着用③手洗い
★新型コロナウィルスワクチン2回接種済み★

<実践している項目>
□毎朝の体温測定、健康チェック
□移動時や仕事中はマスクを着用
□仕事開始前に手洗いをする
□手洗いは30秒程度かけて水と石けんで丁寧に洗う
□人との間隔は、できるだけ2m(最低1m)空ける
□会話をする際は、可能な限り真正面を避ける。

■依頼者様やご家族の安心安全のためにも、下記についてご協力お願いいたします
・三密を避けるため、室内の換気にご協力ください。
・依頼日に依頼者様やご家族の体調がすぐれない場合は事前にメッセージでお知らせください。日程変更などご相談させていただきます。

どうぞよろしくお願い致します。
Secretariat description
■タスカジ講習 受講履歴(事務局記載)
実施:2016/6/21
講座内容:お料理教室|作りおき講座
講師:鈴木さん https://taskaji.jp/user/1369

実施:2016/11/11
講座内容:お掃除セミナー|洗剤の適材適所
講師:きれい研究所社長 茂木和哉氏

実施:2019/7/11
講座内容:【残り10分でぱぱっと3品!】かけこみ料理テクニック&レビューの質を高めるコツ
講師:*aki*さん

実施:2020/1/9
講座内容:スライドを作りに挑戦!パワーポイント入門編
講師:梨果さん

実施:2020/2/6
講座内容:【ハーブ料理講座】★残り2席★初心者でも安心! 印象に残る料理の作り方
講師:ふたばfutabaさん

実施:2020/4/17
講座内容:【オンライン】■幼児食講座■こどもの好きキライの世界への入り方etc…
講師:ふたばfutabaさん


■タスカジゼミ講師認定
-------------------
2019年3月〜2020年5月
事務局公認
タスカジゼミ 認定講師
-------------------
Your requirements
Upper limit of transportation time
20 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
丁寧に隠し包丁入れていただいたり、味も見た目も、いつも美味しく頂いています❣️
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今日もたくさん料理を作って頂きありがとうございました。また次回もよろしくお願いいたします。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今日も美味しいお芋ご飯や沢山のおかず、デザートまで色々作って頂きました!いつもキッチンまでピカピカにして頂きありがとうございます♪
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
You can use this recruiting function to nominate and recruit TASKAJI-san.
However, we will not know if TASKAJI-san schedule will be convenient in the last day's schedule until we recruit.
If you do not receive it, you will be notified 1 hour before the start (currently the contract rate is around 50%).
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
31
11/1
2
3
4
5
6
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job