mamanba's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
mamanba
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 3

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
小岩 (Koiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
英語
Other licence
日本食育インストラクター3級取得
Appeal point
グラフィックデザイナー兼業。大手食品会社のカタログ、ポスター等のデザイン。フードコーディネート、テーブルコーディネート30年実績
★インスタグラム steffany_yukoでお料理を紹介しております。
★2018年10月日本食育イストラクター3級の資格取得いたしました。
★イタリアン、和食、フレンチ、中華彩どり綺麗に仕上げます。
お子様にも辛くない「韓国家庭料理」もお作りします。
安心、安全な食事をお届けできたらと思います。
直前にメニュー一例をメッセージいたしますが、ご家庭にある既存の食材でお料理もいたしますのでお気軽にお申し付け下さいませ。
::::::::::::::::
■お願い事項■
鍵をお預かりすること、作業時間内すべてご不在はお断りしております。何卒ご理解くださいませ。

【2018/9 第二期タスカジアンバサダー】
★メディア活動
2018/12/17 テレビ東京「よじごじdays」出演しました。
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/11/01
講座内容:Kotoさんの「秋の食材を使った作り置き講座」
講師:Kotoさん https://taskaji.jp/user/profile/3049

実施:2018/06/19
講座:おしゃべりカフェ(料理)
主催:kotoさん

実施:2018/06/30
講座:kotoさんの料理教室
講師:kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

実施:2018/12/01
講座:料理教室(クリスマスに因んだメニュー)
講師:Kotoさん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
mamanba's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
mamanba
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 3

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
小岩 (Koiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
英語
Other licence
日本食育インストラクター3級取得
Appeal point
グラフィックデザイナー兼業。大手食品会社のカタログ、ポスター等のデザイン。フードコーディネート、テーブルコーディネート30年実績
★インスタグラム steffany_yukoでお料理を紹介しております。
★2018年10月日本食育イストラクター3級の資格取得いたしました。
★イタリアン、和食、フレンチ、中華彩どり綺麗に仕上げます。
お子様にも辛くない「韓国家庭料理」もお作りします。
安心、安全な食事をお届けできたらと思います。
直前にメニュー一例をメッセージいたしますが、ご家庭にある既存の食材でお料理もいたしますのでお気軽にお申し付け下さいませ。
::::::::::::::::
■お願い事項■
鍵をお預かりすること、作業時間内すべてご不在はお断りしております。何卒ご理解くださいませ。

【2018/9 第二期タスカジアンバサダー】
★メディア活動
2018/12/17 テレビ東京「よじごじdays」出演しました。
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/11/01
講座内容:Kotoさんの「秋の食材を使った作り置き講座」
講師:Kotoさん https://taskaji.jp/user/profile/3049

実施:2018/06/19
講座:おしゃべりカフェ(料理)
主催:kotoさん

実施:2018/06/30
講座:kotoさんの料理教室
講師:kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

実施:2018/12/01
講座:料理教室(クリスマスに因んだメニュー)
講師:Kotoさん
Your requirements
Upper limit of transportation time
50 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
今回も沢山お作りいただきましてありがとうございます。
お写真にはありませんがキッシュも作っていただきました。

作業中につい味見をたくさんしてしまいました。

時間過ぎてしまったのにも関わらず
作業や後片付けを丁寧に進めてくださりました。

また機会がありましたらどうぞ宜しくお願い致します。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
明日の来客用にアクアパッツァを作って頂きました。あとは、韓国海苔巻き、メンチ、ささみフライ等。
今日も有難うございました。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今回もありがとうございました!
予定が合う日がなく、平日に来てくださり助かりました!

たくさん天ぷらを揚げていただき、
早速その日の夕飯に美味しくいただきました(^^)

次回は少し間が空いてしまいますが、
またよろしくお願いします☆
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
31
4/1
2
3
4
5
6
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job