mamanba's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
mamanba
作り置きレシピ
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 3

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
小岩 (Koiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
英語
Other licence
NPO日本食育インストラクター3級 / 和漢薬膳師
Appeal point
グラフィックデザイナー兼業。大手食品会社のカタログ、ポスター等のデザイン。フードコーディネート、テーブルコーディネート30年実績
★インスタグラム steffany_yukoでお料理を紹介しております。
★2018年10月日本食育イストラクター3級の資格取得いたしました。
★2019年7月 和漢薬膳師 資格取得
★イタリアン、和食、フレンチ、中華彩どり綺麗に仕上げます。
お子様にも辛くない「韓国家庭料理」もお作りします。
安心、安全な食事をお届けできたらと思います。
直前にメニュー一例をメッセージいたしますが、ご家庭にある既存の食材でお料理もいたしますのでお気軽にお申し付け下さいませ。
::::::::::::::::
■お願い事項■
鍵をお預かりすること、作業時間内すべてご不在はお断りしております。何卒ご理解くださいませ。

【2018/9 第二期タスカジアンバサダー】
★メディア活動
2018/12/17 テレビ東京「よじごじdays」出演しました。
★2019/8/23 宝島社「予約の取れないカリスマ家政婦が教える使いきりレシピ」に掲載されました。
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/11/01
講座内容:Kotoさんの「秋の食材を使った作り置き講座」
講師:Kotoさん https://taskaji.jp/user/profile/3049

実施:2018/06/19
講座:おしゃべりカフェ(料理)
主催:kotoさん

実施:2018/06/30
講座:kotoさんの料理教室
講師:kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

実施:2018/12/01
講座:料理教室(クリスマスに因んだメニュー)
講師:Kotoさん
Your requirements
Upper limit of transportation time
40 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
mamanba's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
mamanba
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

1
( 3

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
60s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
小岩 (Koiwa)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
英語
Other licence
NPO日本食育インストラクター3級 / 和漢薬膳師
Appeal point
グラフィックデザイナー兼業。大手食品会社のカタログ、ポスター等のデザイン。フードコーディネート、テーブルコーディネート30年実績
★インスタグラム steffany_yukoでお料理を紹介しております。
★2018年10月日本食育イストラクター3級の資格取得いたしました。
★2019年7月 和漢薬膳師 資格取得
★イタリアン、和食、フレンチ、中華彩どり綺麗に仕上げます。
お子様にも辛くない「韓国家庭料理」もお作りします。
安心、安全な食事をお届けできたらと思います。
直前にメニュー一例をメッセージいたしますが、ご家庭にある既存の食材でお料理もいたしますのでお気軽にお申し付け下さいませ。
::::::::::::::::
■お願い事項■
鍵をお預かりすること、作業時間内すべてご不在はお断りしております。何卒ご理解くださいませ。

【2018/9 第二期タスカジアンバサダー】
★メディア活動
2018/12/17 テレビ東京「よじごじdays」出演しました。
★2019/8/23 宝島社「予約の取れないカリスマ家政婦が教える使いきりレシピ」に掲載されました。
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/11/01
講座内容:Kotoさんの「秋の食材を使った作り置き講座」
講師:Kotoさん https://taskaji.jp/user/profile/3049

実施:2018/06/19
講座:おしゃべりカフェ(料理)
主催:kotoさん

実施:2018/06/30
講座:kotoさんの料理教室
講師:kotoさん

実施:2018/10/25
講座内容:秋の食材を使った料理教室
講師:Kotoさん

実施:2018/12/01
講座:料理教室(クリスマスに因んだメニュー)
講師:Kotoさん
Your requirements
Upper limit of transportation time
40 minute(s)
Work content
Cooking / Cook ahead
Work options
Saturdays-and-Sundays NG
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
作り置きレシピ
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
本日も沢山のお料理を作って頂きました。リクエストしたものの他に、とうもろこしのおやきや、イチジクのサラダなど、絶対に自分では思いつかないものが出来上がるので勉強になります。次回は、旬の物でおススメのお料理をリクエストさせて頂ければと思っています。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
ほとんどメニューをリクエストをしたのですが、
その他にもたくさん作っていただきました☆

1)餃子
2)フライドポテト
3)大学芋(スティックタイプ)
4)カオマンガイスープ
5)チキンナゲット
6)ハンバーグ
7)ピーマン肉詰め
8)ミートローフ
9)冷やし中華の具
10)冷やし中華のタレ
11)スペアリブ
12)すき焼き
13)胡瓜浅漬
14)サイコロ大根とツナサラダ
15)茹でトウモロコシ
16)茄子揚げ浸し
17)コールスロー
18)鰤照焼
19)豚肉と茸のバターソティ
20)トンテキ
21)蓮根金平

冷やし中華は、食べる直前に麺を茹でて、あとは具材とタレをのっけただけですぐに夕飯にできたので助かりました!

今日も騒がしい娘の相手までありがとうございました!
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
28
29
30
31
8/1
2
3
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job