308
Repeat rate Percentage of repeat users and the number of people who used the service.
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51 % / 142 人 |
Cancel rate
FAQ
Without notice In case keeper canceled the request without contacting the client.
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0 %
/
0
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Just In case keeper canceled the received request within 72 hours before conducting house work.
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0 %
/
7
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Leave In case keeper did not accept or cancel the received request within 48 hours.
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1 %
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16
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Late rate
Subjective figures reported by clients as having been late.(It will be updated every 10 days.)
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0 %
/
12
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Please pay the weekly or one-time fee and the transportation fee. Fees, including transportation fees, will be charged to your registered credit card.
Language | Japanese |
National origin | Japan/日本 |
Nearest station | Kamata(Tokyo) |
Transportation to the nearest station | walking |
Years of experience | From 2 to 10 years |
Years of housekeeping service | None |
Licence | 栄養士 |
Other languages | None |
ご覧いただきありがとうございます。
mitoです
少しですが自己紹介させていただきます。
私は小さい頃からご飯を食べることが大好きで料理に興味を持ち
母の手伝いをしているうちに料理を作ることが好きになりました。
好きなことを仕事にしたいと思い、栄養士の免許を取り保育園で3年間給食を作っておりました。
★料理は家庭料理のような和食を中心に野菜を使った物が得意です。
★リクエスト、苦手な物、アレルギーなどある場合、できれば事前にお伝えください。
★クリームコロッケのリクエストは現在お断りさせて頂いております。
★午後(13:00〜16:00)の枠は移動時間などの都合で開始時間を14時にさせて頂いております。
★基本的にご自宅にある材料を見て作らせて頂いております。(食材リスト、メニューの提案は致しません。)
食材は肉魚3,4種類と野菜15種類をご用意頂ければ使い切れると思います。
★徒歩15分以上かかる場合はバスを使わせて頂きます。
0円と表示されていても往復のバス代のお支払いをお願い致します。
*よくリクエスト頂くメニューは
ハンバーグ、ローストビーフ、唐揚げ、カレークリーム煮、手羽元の甘辛焼き、ぶり大根、豚肉のネギ塩炒め、かぼちゃもち、ブロッコリーのおかか和え、れんこんのチーズきんぴらです。
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/09/25
講座内容:料理研究家Yukikoさんによる「愛されるイタリア料理の作り置き」
講師:Yukikoさん
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40 minute(s)
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