調理師経験20年の経験を生かし、お客様のご要望に寄り添えるメニューをご提案いたします。
13
Repeat rate Percentage of repeat users and the number of people who used the service.
|
50 % / 1 人 |
Cancel rate
FAQ
Without notice In case keeper canceled the request without contacting the client.
|
0 %
/
0
|
Just In case keeper canceled the received request within 72 hours before conducting house work.
|
0 %
/
0
|
Leave In case keeper did not accept or cancel the received request within 48 hours.
|
0 %
/
0
|
Late rate
Subjective figures reported by clients as having been late.(It will be updated every 10 days.)
|
0 %
/
0
|
Please pay the weekly or one-time fee and the transportation fee. Fees, including transportation fees, will be charged to your registered credit card.
Language | Japanese |
National origin | Japan/日本 |
Nearest station | Ushiku |
Transportation to the nearest station | bus |
Bus fare to the nearest station (one way) | ¥220 |
Years of experience | 1 year |
Years of housekeeping service | 10Year |
Licence | 調理師 |
Other languages | None |
はじめまして、やぐのりと申します。
調理師経験20年以上の実績を持っておりますので、お客様の希望に沿った作り置き料理を提供いたします。
・とにかく料理をつくるのがしんどい
・料理のレパートリーが同じで困っている
・料理の時間を別に有効活用がしたい
そんなお悩みを持つ方はぜひご相談ください!
■政府が示した、新型コロナウイルス感染症対策を実践し、取り組んでいます
・手洗いの徹底
・必要な場面でのマスクの着用
・三密の回避、換気
■依頼者様やご家族の安心安全のためにも、下記についてご協力お願いいたします
・三密を避けるため、室内の換気にご協力ください。
・作業時、ヒアリングや同じ部屋で作業させて頂く際にはマスク着用のご協力をお願いいたします。
・依頼日に依頼者様やご家族の体調がすぐれない場合は事前にメッセージでお知らせください。日程変更などご相談させていただきます。
*日々体調管理に努めておりますが、体調不良時には日程変更などご相談させて頂く場合がございます。何卒ご理解ご協力のほどお願いいたします。
料理作り置き、お任せ下さい。
3時間10品を目安にお客様のご要望に合わせたメニューでお作りします。
調理経験20年の実績があります。
・鉄板焼き調理師(お好み焼き) 2年
・居酒屋調理師 5年
・ケータリング事業調理師 13年
・介護施設給食調理師 2年
お客様のご希望をぜひお聞かせ下さい!
よろしくお願いします。
1 hour(s) 30 minute(s)
None
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2024/04/25
講座内容:料理・基礎講座〜3時間で10品以上確実に作れる、作りおき術/座学編〜
講師:りんごさん
None
Confirmed
Confirmed
Confirmed
Confirmed