ユキ's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
ユキ
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 1

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
40s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
糀谷 (Kojiya)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
韓国語
Other licence
調理師免許
Appeal point
京都の居酒屋、ホテル、鉄板焼で調理の仕事をしてきました。
東京へ来て7年目、現在は介護施設、ビアーレストランで調理をしています。
和、洋、中、韓の家庭料理、野菜を中心としたヘルシ-料理、作り置き料理が得意です。

お買い物も承りますが、おおよその時間を30分とし、調理時間より差引かせていただきます。
3時間フルに使えばで10~14品はご用意出来ます。

味の好み、苦手なもの、アレルギー等ございましたら事前にお申し付けください。リクエストがございましたら、そちらも一緒にお願いします。
初めはキッチンに慣れない為、多少品数が少なくなってしまう可能性もありますが、精一杯務めさせて頂きます。

★現在シフト勤務の為、カレンダーの開閉が不規則です。曜日、時間、定期はご相談ください。可能な限り対応させていただきます。

★会話をとても大事にする11人の大家族で育ちました。父が着物職人で、住み込みの若い職人さん達と家族の食事を毎日大量に作っている母の手伝いをするうちに、料理が好きになりました。
創作居酒屋での経験が長い為、“これなんだろうね?”と会話のきっかけになるようなお料理もお作りできます。
よろしくお願いします。


■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/08/28
講座内容:料理研究家なおこさんによる「普段食材でワンランク上の家庭料理」
講師:なおこさん

実施:2017/10/21
講座内容:管理栄養士鈴木さんの「作り置きの基本」講座
講師:鈴木さん

実施:2017/11/28
講座内容:料理研究家Yukikoさんによる『現場の仕事ですぐに生かせる!イタリアン料理でクリスマス』
講師:Yukikoさん

実施:2018/06/24
講座内容:ライフプランナーによる人生設計セミナー
Your requirements
Upper limit of transportation time
1 hour(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
ユキ's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
ユキ
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 1

Late rate

※4

[?]
0
( 0

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥6,900
Onetime
¥7,800
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
40s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
糀谷 (Kojiya)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
From 2 to 10 years
Other languages
韓国語
Other licence
調理師免許
Appeal point
京都の居酒屋、ホテル、鉄板焼で調理の仕事をしてきました。
東京へ来て7年目、現在は介護施設、ビアーレストランで調理をしています。
和、洋、中、韓の家庭料理、野菜を中心としたヘルシ-料理、作り置き料理が得意です。

お買い物も承りますが、おおよその時間を30分とし、調理時間より差引かせていただきます。
3時間フルに使えばで10~14品はご用意出来ます。

味の好み、苦手なもの、アレルギー等ございましたら事前にお申し付けください。リクエストがございましたら、そちらも一緒にお願いします。
初めはキッチンに慣れない為、多少品数が少なくなってしまう可能性もありますが、精一杯務めさせて頂きます。

★現在シフト勤務の為、カレンダーの開閉が不規則です。曜日、時間、定期はご相談ください。可能な限り対応させていただきます。

★会話をとても大事にする11人の大家族で育ちました。父が着物職人で、住み込みの若い職人さん達と家族の食事を毎日大量に作っている母の手伝いをするうちに、料理が好きになりました。
創作居酒屋での経験が長い為、“これなんだろうね?”と会話のきっかけになるようなお料理もお作りできます。
よろしくお願いします。


■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/08/28
講座内容:料理研究家なおこさんによる「普段食材でワンランク上の家庭料理」
講師:なおこさん

実施:2017/10/21
講座内容:管理栄養士鈴木さんの「作り置きの基本」講座
講師:鈴木さん

実施:2017/11/28
講座内容:料理研究家Yukikoさんによる『現場の仕事ですぐに生かせる!イタリアン料理でクリスマス』
講師:Yukikoさん

実施:2018/06/24
講座内容:ライフプランナーによる人生設計セミナー
Your requirements
Upper limit of transportation time
1 hour(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
娘の離乳食にかぼちゃのつぶしたものと豆腐のつくねを、上の子のお弁当用のおかずを作りおきと共に作って下さいました。
時間内に冷凍できる半調理メニュー3種類とたくさんのお料理をご用意して頂き、大変助かりました(^-^)
安心してお願いできるうえに人気のタスカジさんですので、なかなか予約を取るのが難しいですが、また機会がございましたらぜひお願いしたいです。
美味しいお料理を有難うございました。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
28
29
30
5/1
2
3
4
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job