4
Repeat rate Percentage of repeat users and the number of people who used the service.
|
33 % / 29 人 |
Cancel rate
FAQ
Without notice In case keeper canceled the request without contacting the client.
|
0 %
/
0
|
Just In case keeper canceled the received request within 72 hours before conducting house work.
|
0 %
/
0
|
Leave In case keeper did not accept or cancel the received request within 48 hours.
|
0 %
/
1
|
Late rate
Subjective figures reported by clients as having been late.(It will be updated every 10 days.)
|
0 %
/
0
|
Please pay the weekly or one-time fee and the transportation fee. Fees, including transportation fees, will be charged to your registered credit card.
Language | Japanese |
National origin | Japan/日本 |
Nearest station | Kojiya |
Transportation to the nearest station | walking |
Years of experience | From 2 to 10 years |
Years of housekeeping service | None |
Licence | 調理師 |
Other languages | 韓国語 |
Invoice Provider | Not an invoice provider |
京都の居酒屋、ホテル、鉄板焼で調理の仕事をしてきました。
東京へ来て7年目、現在は介護施設、ビアーレストランで調理をしています。
和、洋、中、韓の家庭料理、野菜を中心としたヘルシ-料理、作り置き料理が得意です。
お買い物も承りますが、おおよその時間を30分とし、調理時間より差引かせていただきます。
3時間フルに使えばで10~14品はご用意出来ます。
味の好み、苦手なもの、アレルギー等ございましたら事前にお申し付けください。リクエストがございましたら、そちらも一緒にお願いします。
初めはキッチンに慣れない為、多少品数が少なくなってしまう可能性もありますが、精一杯務めさせて頂きます。
★現在シフト勤務の為、カレンダーの開閉が不規則です。曜日、時間、定期はご相談ください。可能な限り対応させていただきます。
★会話をとても大事にする11人の大家族で育ちました。父が着物職人で、住み込みの若い職人さん達と家族の食事を毎日大量に作っている母の手伝いをするうちに、料理が好きになりました。
創作居酒屋での経験が長い為、“これなんだろうね?”と会話のきっかけになるようなお料理もお作りできます。
よろしくお願いします。
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2017/08/28
講座内容:料理研究家なおこさんによる「普段食材でワンランク上の家庭料理」
講師:なおこさん
実施:2017/10/21
講座内容:管理栄養士鈴木さんの「作り置きの基本」講座
講師:鈴木さん
実施:2017/11/28
講座内容:料理研究家Yukikoさんによる『現場の仕事ですぐに生かせる!イタリアン料理でクリスマス』
講師:Yukikoさん
実施:2018/06/24
講座内容:ライフプランナーによる人生設計セミナー
None
20 minute(s)
None
None
None
Confirmed
Confirmed
Confirmed
Confirmed