こしょう's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
こしょう
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
5
( 3

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥4,500
Onetime
¥5,550
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
20s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
上福岡 (Kamifukuoka)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
1 year
Licence
管理栄養士
Appeal point
管理栄養士の資格を持っており、栄養バランスの整った献立を考えて、料理をすることが好きです。味付けだけでなく、彩りや食感なども考えながら、食べることって幸せと思ってもらえるような料理作りをしていきたいです。

減塩、低脂肪に対応した料理もお受け致します。
また、疲れやすい、筋肉をつけたい、免疫力を上げたいなどのお悩みがあれば、食材の食べ合わせなどを考慮し、出来る限りご要望に沿った料理を作りたいと思っております^^

《当日までの流れ》
◇ヒアリング
・簡単な家族構成
・味付けの好み
・アレルギーの有無
・リクエストメニュー、使いたい食材の有無
などをお伺い致します。

予め献立を決めておきたいので、前日までにご自宅にある食材を送って頂くか、こちらから食材リストを送りご準備頂くかのどちらかでお願いしたいと思っております。
料理数は8〜10品程度になることをご了承下さい。

よく使う調味料
①基本調味料
砂糖、塩、醤油、酒、みりん、味噌、酢
②サラダ油、胡麻油
③香味調味料
にんにく、生姜等
④片栗粉、小麦粉
⑤スパイス系
カレー粉
⑥和風だしの素、中華だしの素、コンソメ、マヨネーズ、ケチャップ、ソース、めんつゆ

また下記に得意料理を記載しておきますので、ご参考にどうぞ^^
得意料理以外でもリクエストがあれば、出来る限り対応していきますので、お気軽にお申し付け下さい。

《得意料理》
○汁物
豚汁、ミルクスープ、クラムチャウダー、ミネストローネなど

○主菜
照り焼きチキン、キーマカレー、ミートソース、タンドリーチキン、バターチキンカレー、手羽元の甘辛煮、油淋鶏、豆腐ハンバーグ、レバニラ炒め、肉じゃが、エビチリ、鮭の南蛮漬け、鯖の味噌煮、ブリ大根など

○副菜
ポテトサラダ、ひじきの煮物、胡麻和え、酢の物、切り干し大根サラダ、春雨サラダなど


よろしくお願い致します!
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2019/4/26
講座内容:【オンライン】つくりおきのコツ基礎・座学講座
講師:すずきよ-001さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
1 hour(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
こしょう's profile|Housekeeping Matching Platform TASKAJI -from 1500 yen/hour
こしょう
Achievement

Cancel rate

[?]

Without notice

※1

0
( 0

Just

※2

0
( 0

Leave

※3

0
( 0

Late rate

※4

[?]
5
( 3

※1: In case keeper canceled the request
without contacting the client.

※2: In case keeper canceled the received
request within 72 hours before
conducting house work.

※3: In case keeper did not accept or cancel
the received request within 48 hours.

※4: It will be updated every 10 days.

Price
Weekly/Bi-weekly
¥4,500
Onetime
¥5,550
※ Aside from above price, you have to pay transportation by cash on the day.
Profile
Age
20s
Gender
Female
National origin
Japan/日本
Language
Japanese
Nearest station
上福岡 (Kamifukuoka)
Bus fare to the nearest station (one way)
¥0
Appeal points
Years of experience
1 year
Licence
管理栄養士
Appeal point
管理栄養士の資格を持っており、栄養バランスの整った献立を考えて、料理をすることが好きです。味付けだけでなく、彩りや食感なども考えながら、食べることって幸せと思ってもらえるような料理作りをしていきたいです。

減塩、低脂肪に対応した料理もお受け致します。
また、疲れやすい、筋肉をつけたい、免疫力を上げたいなどのお悩みがあれば、食材の食べ合わせなどを考慮し、出来る限りご要望に沿った料理を作りたいと思っております^^

《当日までの流れ》
◇ヒアリング
・簡単な家族構成
・味付けの好み
・アレルギーの有無
・リクエストメニュー、使いたい食材の有無
などをお伺い致します。

予め献立を決めておきたいので、前日までにご自宅にある食材を送って頂くか、こちらから食材リストを送りご準備頂くかのどちらかでお願いしたいと思っております。
料理数は8〜10品程度になることをご了承下さい。

よく使う調味料
①基本調味料
砂糖、塩、醤油、酒、みりん、味噌、酢
②サラダ油、胡麻油
③香味調味料
にんにく、生姜等
④片栗粉、小麦粉
⑤スパイス系
カレー粉
⑥和風だしの素、中華だしの素、コンソメ、マヨネーズ、ケチャップ、ソース、めんつゆ

また下記に得意料理を記載しておきますので、ご参考にどうぞ^^
得意料理以外でもリクエストがあれば、出来る限り対応していきますので、お気軽にお申し付け下さい。

《得意料理》
○汁物
豚汁、ミルクスープ、クラムチャウダー、ミネストローネなど

○主菜
照り焼きチキン、キーマカレー、ミートソース、タンドリーチキン、バターチキンカレー、手羽元の甘辛煮、油淋鶏、豆腐ハンバーグ、レバニラ炒め、肉じゃが、エビチリ、鮭の南蛮漬け、鯖の味噌煮、ブリ大根など

○副菜
ポテトサラダ、ひじきの煮物、胡麻和え、酢の物、切り干し大根サラダ、春雨サラダなど


よろしくお願い致します!
Secretariat description
■タスカジ講習受講履歴(事務局記載)
実施:2019/4/26
講座内容:【オンライン】つくりおきのコツ基礎・座学講座
講師:すずきよ-001さん
Your requirements
Upper limit of transportation time
1 hour(s)
Work content
Cooking / Cook ahead / Shopping
Work options
Saturdays and Sundays OK
Office confirmation
Identification (name / address)
Confirmed
E-mail adress
Confirmed
Mobile phone number
Confirmed
The bank account for the payment
Confirmed
{review comment}
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
Review
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
今週もありがとうございました!
安定の美味しさで大満足です。
また、来週もよろしくお願いします。
※This is a subjective impression of the client at that time.
Rating:
レビュー入力なし
※This is a subjective impression of the client at that time.
See more
Check open schedule and request.
Select your preferred schedule from below.
: Available as weekly contract or onetime request.
: Only for onetime request.
To see the schedule, You must login.
S
M
T
W
T
F
S
SUN
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
30
7/1
2
3
4
5
6
Service hours can be shifted with negotiation up to 2 hours.
9:00~12:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
13:00~16:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
18:00~21:00
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Open Closed
Apply to
housekeeper's
job